dimarts, 2 de desembre del 2014

Shopping amb el client

Assessorem el teu estilisme per a qualsevol ocasió: renovar el teu armari de temporada, un look específic per a una festa, un casament, una reunió o entrevista de treball, una cita ... t'aconsellem la / peça / es de vestir, complements i tips de bellesa més adequat / s perquè aconsegueixis la teva imatge perfecta.


Ruta de shopping (compres AMB el client)

Amb el servei de Personal Shopper realitzarem un estudi previ per conèixer les teves necessitats, prepararem un ruta de shopping, preseleccionarem peces perquè quan el teu arribis estigui tot preparat a cada botiga, t'assessorarem i acompanyarem a les botigues més adequades perquè aconsegueixis la teva estil perfecte i adequat al teu pressupost.

Dissenyarem un recorregut personalitzat en funció de l'estil desitjat i del teu pressupost per trobar el teu look perfecte ja sigui per renovar el teu armari de temporada o únicament per a un esdeveniment especial, potenciar la teva imatge i gaudir d'un dia de compres al que et mimarem i tu seràs l'únic protagonista.

Creem la teva ruta de botigues personalitzada a la teva ciutat o ens convertim en el teu buyer assistant en diferents tipus de rutes: festa, casual, outlet, rebaixes, luxury shopping, ...

50€/hora (mínim  3 hores)

Mitja jornada: 200€

Jornada completa: 400 €

Persona extra: 100 €

Possibles dietes i desplaçaments a càrrec del client.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada