dimarts, 2 de desembre del 2014

Estudi morfologic i test del color

Estudi morfològic i test del color 



Després del color has de descobrir quin és el teu estil més adequat: les peces que et afavoreixen: les formes, línies, volums i estampats que millor s'adapten al teu tipologia corporal i estil de vida, perquè els cossos són tan variats com les seves formes.

Amb aquest servei estudiem la teva figura, proporcions, gust i estil; analitzem la teva morfologia i conforme a ella t'ajudarem a escollir aquelles peces que més t'afavoreixen per definir i aconseguir el teu aspecte ideal.

Si assignes tipus de peces correctes al teu estructura corporal vestiràs amb seguretat sigui quina sigui l'ocasió; aconseguiràs un guarda-roba coordinat per treure-li el major partit deixant de comprar coses innecessàries; estalviaràs temps, diners i energia buscant aquest conjunt perfecte i aconseguiràs que el teu estil sigui reflex de la teva personalitat.

La teva imatge no és qüestió de talla perquè ningú és perfecte en proporcions, l'important és saber què et va bé.

Inclou: entrevista, test del color, estudi morfològic, estudi d'imatge (cabell i maquillatge), masterclass d'automaquillatge, lliurament d'informe i carta de color personalitzada.            

Preu :200€
           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada