dimecres, 26 de novembre de 2014

Famoses

Madonna


madonaLa reina del pop és definitivament la millor ambaixadora de les  plataformes vibratòries , des que va declarar utilitzar aquest tractament estètic per mantenir-se en forma.
A més, Madonna també s'ha declarat fan de la  oxigenoteràpia  com a tractament d'estètica per mantenir-se tan estupenda com està, passat ja el mig segle.

Nicole Kidman

nicole_kidmanLa bella actriu ha reconegut fugir del botox, però ajuda a conservar la seva bellesa i una pell jove amb micro-injeccions de substàncies de bioestimulació orgànica que reavitalizan i ajuden a la pell amb més col·lagen i elastina.


Gwynet Paltrow

gwitney_paltrowL'actriu guanyadora d'un oscar és una altra de les fanàtiques dels  tractaments de bellesa.  Ja coneixem tots la seva afició al  verí d'escurçó  per mantenir la seva pell jove i sense arrugues.
A més, Gwynet és una gran seguidora de la teràpia del buit xinesa per eliminar toxines i millorar la circulació. Aquesta teràpia de bellesa mil·lenària consisteix a col·locar tasses de vidre calents en els punts d'acupuntura fins a crear un buit, de manera que tornin a fluir els punts d'energia corporals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada