dimarts, 2 de desembre del 2014

Personal Shopper, nou servei a Eli Stetik

A Eli Stetik, ja oferim el servei de Personal Shopper i Estilisme.

Ens avala la prestigiosa Escola Mar Díaz.

 


A Eli Stetik tens el teu servei de consultoria d'imatge dirigit a la dona i l'home en el qual t'ajudarem a trobar i desenvolupar el teu millor estil, aquell amb el que et sentis còmode i desprenguis seguretat en tu mateix, perquè una bona imatge influeix sempre positivament en el teu estat d'ànim i reforça la teva autoestima.

Cada persona és única: ens afavoreixen uns colors, formes, volums, textures, encara que ens agradin altres ... simplement cal conèixer quin és el nostre estil més adequat.

I és moment de posar la teva imatge en mans de professionals perquè estil, moda, elegància, harmonia o fins i tot comoditat en la teva forma de vestir siguin elements amb els que et sentis millor cada dia i que mai passaran de moda perquè sabràs reinterpretar convertint-los en la teva essència sense perdre personalitat.

Oferim un programa d'assessorament personal i de serveis d'estilisme, bellesa i moda perquè la teva imatge que és la teva primera arma de presentació social sigui perfecta: t'assessorem en el teu vestuari, estilisme, complements, shopping, perruqueria i maquillatge, saber estar, comunicació, ... un servei dirigit a totes aquelles persones que necessiten un canvi, que estan indecises professional o socialment o que no disposen de temps suficient.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada